onsdag 5. januar 2011

Velkommen til Strikkeblogg !

Vi er stolte over å kunne presentere Strikkeverden.net sin nye blogg ! Her vil at flest mulig skal delta og blogge for oss. For å blogge for oss, sender du en mail til admin@sykroken.no med mailadressen din og navnet ditt. Så legger vi deg til som forfatter her inne! :) Da kan du blogge, vise, skrive, dele hva du vil ! :) Slik vil vi håpe at vi får en stor og flott blogg! Dette forutsetter at du har en blogger konto eller oppretter en på blogger.com

Vi håper at dette skal bli en suksess og at dette skal bli like kult som FB siden og forumet vårt ! :) Vi håper at flest mulig vil blogge sammen med oss! Det vil si.... dette skal ikke bli en Strikkeverden-bare-vi-blogger-blogg. Men flest mulig skal være med å blogge og dele.

Vi vil deretter føre dere opp på lista, slik at vi kan se hvem som er med i "strikkeverden bloggklubb" og blogger sammen med oss! Så send mail, og bli med oss å blogge ! :)

Vi har registrert www.strikkeblogg.no og venter på registrering av domenet. Dermed vil det bli enklere å finne frem til denne bloggen. Men foreløpig må vi bruke full adresse. Vi vil kunngjøre både her og inne på FB når vi "er i mål" med domenet ! :)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar